Vankkaa ja luotettavaa LVI-osaamista vuodesta 1996

Linjasaneeraus Hyvinkäältä

Jos taloyhtiössäsi on edessä linjasaneeraus tai omakotitalossa tai teollisuuskiinteistössäsi putkistoremontti, on LVI-Lehtimäki Oy oikea osoite. Meillä on vuosien kokemus ja ammattitaito omakotitalojen, taloyhtiöiden sekä teollisuuden putkistosaneerauksista. Palvelemme Hyvinkään, Nurmijärven, Riihimäen ja lähikuntien alueella. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Putkiremontti nopeasti ja vaivattomasti

Meidän erikoisosaamistamme ovat asukasystävälliset linjasaneeraukset ja putkistojen peruskorjaukset. Putkiremontissa uusitaan käyttövesiputkisto ja mahdollisesti myös viemäriputket. Taloyhtiön putkiremontin ei tarvitse tarkoittaa pitkää ja vaivalloista asukkaiden poismuuttoa. Työ luonnollisesti häiritsee jonkin verran arkirutiineja, mutta asukkaat voivat asua kotona remontin aikanakin, mikä merkitsee isoja säästöjä kustannuksissa. Putkistosaneerausten yhteydessä teemme myös laadukkaat kylpyhuoneremontit.

Onko putkistosaneeraus ajankohtainen?

Olipa sinulla putkistosaneerauksen tarve sitten taloyhtiössä, teollisuuskiinteistössä tai omakotitalossa, me hoidamme sen tehokkaasti ja mahdollisimman vaivattomasti kiinteistön asukkaille. Palvelemme Hyvinkäällä, Nurmijärvellä ja ympäristökunnissa, myös pk-seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin annamme remontille hinta-arvion sekä kerromme lisää työn etenemisestä!

Lisäksi teemme muut monipuoliset LVI-työt - tutustu muihin palveluihimme!